Gestió Forestal Sostenible

Gestió Forestal Sostenible 

     El patrimoni forestal de la província de València afecta als serveis ambientals dels que disfruta tota la població com ara la conservació dels recursos hidrològics, la protecció front avingudes, la conservació dels ecosistemes, la producció d’oxigen i l'eliminació de CO2 (un dels causants de l’efecte hivernacle).

     La gestió forestal sostenible és la millor opció per a la prevenir i reduir dels efectes dels incendis forestals, conservar el patrimoni natural i desenvolupar activitats econòmiques compatibles amb el medi ambient.
 

Subvenció per a la Gestió Forestal Sostenible 2017

Convocatòria

 

Subvenció per a la Gestió Forestal Sostenible 2018

(BOP nº 110, 08/06/2018)

 

Subvenció per a la Gestió Forestal Sostenible 2019

Convocatòria

(BOP núm. 113, 13/06/2019)

 

AVÍS: ALTRES DOCUMENTS

Una vegada tancat el termini de sol·licitud i fins que s'inicie el període de justificació, en el cas que el beneficiari vullga realitzar alguna comunicació en relació amb la subvenció, s'obri un termini en què es poden aportar “Altres documents”.

L'obertura d'este termini es comunica per mitjà d'un avís automàtic.

No és obligatori presentar cap document en esta fase.

Quan s'hagen revisat les sol·licituds i en cas de ser necessari, s'enviarà un requeriment de manera individual, especificant els documents que deuen de ser esmenats i el termini per a fer-ho.

 

 

Més informació: 96 388 30 61

 

 

VÍDEO DE GESTIÓ FORESTAL SOSTENIBLE

 

Campanya STOP AL FOC

 

 

     

 

     Fullets divulgatius dissenyats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. Inclouen recomanacions i pautes de comportament explícites en relació amb l'edificació, el manteniment de les parcel·les i la cura de l'entorn per tal de reduir el risc d'incendis forestals, afavorir la reacció adequada i garantir l’auto-protecció en cas de perill, avançant-se així al sinistre.

Imatge tornar enrere