CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES

 

AVÍS SOBRE LA REPRESA DELS TERMINIS SUSPESOS DURANT L'ESTAT D'ALARMA

 

Amb efectes des de l’1 de juny de 2020, es derogarà la disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, relativa a la suspensió de terminis administratius. Des d'eixa mateixa data, el còmput dels terminis que hagueren sigut suspesos es reprendrà, o es reiniciarà, si així s'haguera previst en una norma amb rang de llei aprovada durant la vigència de l'estat d'alarma i les seues pròrrogues.

 

Després de la represa dels terminis administratius suspesos durant l'estat d'alarma a partir de l’1 de juny de 2020, queda modificada la data de justificació d'estes ajudes, ampliant-se el termini en la mateixa quantitat de dies que es va mantindre en suspens.

 

Nova data de justificació: fins al 09/07/2020

 

 

La Diputació de València en el seu paper com a coordinadora del “Pacte de les Alcaldies pel Clima i l‘Energia” i dins del conjunt d‘actuacions encaminades a la lluita contra el canvi climàtic, es planteja com a objectiu la millora en l‘eficiència energètica dels edificis municipals.

 

Per a això resulta necessari conéixer l‘eficiència energètica d‘aquests edificis i plantejar millores i mesures efectives que augmenten aquesta eficiència.

 

Convocatòria de subvencions per a la realització de certificacions energètiques en edificis municipals de la província de València durant lexercici 2019.

·        Text complet de la convocatòria

·        Fase de sol·licitud (fins al 30/07/2019)

·        Fase de justificació (fins al 09/07/2020)

 

AVÍS: ALTRES DOCUMENTS

Una vegada tancat el termini de sol·licitud i fins que s‘inicie el període de justificació, en el cas que el beneficiari vulga realitzar alguna comunicació en relació amb la subvenció, s‘obri un termini en què es poden aportar “Altres documents”.

L‘obertura d‘aquest termini es comunica mitjançant un avís automàtic.

No és obligatori presentar cap document en aquesta fase.

Quan s‘hagen revisat les sol·licituds i en cas de ser necessari, s‘enviarà un requeriment de manera individual, especificant els documents que deuen ser esmenats i el termini per a fer-ho.

Imatge tornar enrere