Versió per a imprimir

Albal renova la gespa del seu camp de futbol amb una ajuda de 80.000 euros de la Diputació

  • Jorge Rodríguez assisteix al primer torneig de futbol 8 aleví Ramón Alapont i destaca l'aposta de la Corporació per l'esport base
  • L'alcalde, Ramón Marí, destaca que la institució que presideix Rodríguez ha fet realitat una actuació que “perseguíem des de la passada legislatura davant la insistència dels usuaris”
Imagen
02/10/2017

El poliesportiu d'Albal es va renovar per complet fa deu anys, però la gespa, en ser utilitzada de forma intensa, “ja estava en unes condicions molt lamentables”. Són les paraules de l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, que ha rebut en la seua localitat al president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, que s'ha acostat per a conéixer de primera mà i “xafar” la nova gespa del camp municipal, renovat amb una ajuda de 80.000 euros de la Corporació.

 

Rodríguez ha assistit al primer torneig Ramón Alapont de Futbol 8 Aleví, disputat en el camp municipal Pepe Parets d'Albal. “Volíem veure jugar als xavals i conéixer el resultat de la inversió que s'ha realitzat dins del Pla d'Instal·lacions Esportives, que ha suposat una aportació global de 4 milions d'euros, 80.000 dels quals s'han destinat a aquest canvi de gespa”, ha explicat el president.

 

Un total de 80.000 euros que se sumen a la xifra propera al milió d'euros invertits en aquest poble de 16.000 habitants de la comarca de L'Horta Sud, que ja s'han començat a materialitzar a través dels plans generals (PPOS, SOM, IFS, etc.) en millores urbanístiques, d'accessos i d'eficiència energètica dins del terme municipal.

 

L'alcalde d'Albal, Ramón Marí, agraeix el president de la Diputació no solament la seua assistència al torneig i l'aportació per a renovar la gespa del camp de futbol municipal, sinó també “el repartiment equitatiu de les ajudes provincials, que ens permeten als ajuntaments decidir en quines actuacions invertim les ajudes”. En aquest cas, “l'estat de la gespa ja causava lesions als futbolistes i impedia jugar bé perquè era tot goma”. “Amb la intervenció de la Diputació el camp torna a estar en condicions per a jugar al futbol”, ha afegit Marí. 

 

Una demanda de la ciutadania

 

“La renovació de la gespa és una qüestió que ja veníem perseguint des de la passada legislatura després d'insistir els usuaris i ara s'ha convertit en realitat”, ha subratllat l'alcalde d'Albal, amb qui Rodríguez comparteix el ferm compromís per l'esport base.

 

Totes aquestes ajudes suposen un important impuls per a les localitats de la província, especialment les més xicotetes, que ara, mitjançant aquest repartiment equitatiu dels fons de la Diputació de València, es poden comprometre a realitzar les obres de millora més demandades pels veïns i veïnes de cada municipi.

 

“La Diputació segueix complint els objectius que es va marcar a l'inici de la legislatura: que els diners s'invertisquen pensant en les persones i no en els bancs, que les adjudicacions es facen mitjançant criteris objectius i respectant l'autonomia dels alcaldes, i que les obres siguen sostenibles”, ha asseverat el president de la Diputació. 

 

Hi ha imatges disponibles en el FTP de Dival. 

Declaracions de l'alcalde d'Albal, Ramón Marí
Declaracions de l'alcalde d'Albal, Ramón Marí
Declaracions del president de la Diputació, Jorge Rodríguez
Declaracions del president de la Diputació, Jorge Rodríguez
Albal renova la gespa del seu camp de futbol amb una ajuda de 80.000 euros de la Diputació
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet