Versió per a imprimir

Albalat dels Sorells busca millorar la seua societat musical i els camins rurals

  • El diputat de Cooperació Municipal s'ha reunit amb l'alcalde per a estudiar les necessitats locals més importants
Imatge de la reunió mantinguda a la Diputació
26/11/2012

 

L'alcalde d'Albalat dels Sorells, José Rafael Tamarit, ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació per a cobrir algunes de les necessitats actuals del municipi, «obres que el consistori no pot due avant només amb els seus propis recursos», segons ha explicat.

Tamarit, durant la trobada que ha mantingut en la institució provincial amb el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina, ha concretat estes actuacions en l'adequació de servicis bàsics en la Societat Musical de l'Albalat dels Sorells i l'organització dels actes de commemoració del compliment del 25 aniversari enguany.

A més, el responsable municipal ha posat de manifest la necessitat d'intervenir en diversos camins rurals per la important deterioració del seu paviment «i més en esta època de tardor-hivern», ha destacat.

José Rafael Tamarit ha centrat la importància d'estes actuacions en el fet que «encara que són camins rurals, per als veïns de la localitat no deixen de ser els camins que s’utilitzen normalment per a accedir a les vies de comunicació més importants de la província».

Declaracions de l'alcalde
Declaracions de l'alcalde
Imatges de la trobada
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet