Versió per a imprimir

Alboraya adequarà el camí de la Patacona i millorarà el pis del poliesportiu

  • L'alcalde Miguel Chavarría es reuneix amb el president de la Diputació Jorge Rodríguez per a abordar els projectes del PIFS 2015
Imagen
12/10/2015

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s'ha reunit amb l'alcalde d'Alboraya, Miguel Chavarría, «per a conéixer de primera mà les necessitats d'aquest municipi, així com valorar les accions escomeses gràcies al Pla d'Inversions Sostenibles».


Chavarría va destacar «l'enorme utilitat d'aquest programa d'inversions, que en el cas d'Alboraya ha permés fer front a diversos projectes que estaven pendents de dur a terme perquè ens feia falta una bona injecció econòmica».


L'alcalde va destacar «l'adequació del camí que uneix la Patacona amb el casc urbà, perquè és un lloc de pas per a escolars que ho utilitzen per a anar al col·legi i a l'institut. Així, es construirà un carril bici a una altura diferent a la de la carretera, perquè vehicles i vianants circulen sense comprometre la seguretat de ningú».


El Pla d'Inversions Sostenibles també ha possibilitat, en paraules de l'alcalde, «millorar l'estat d'un carrer important del municipi, substituir el pis del pavelló poliesportiu, millorar infraestructures i equipaments en les platges i modernitzar els equips informàtics de l'ajuntament».

Declaracions Chavarría
Declaracions Chavarría
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet