Versió per a imprimir

Alfonso Rus renova el seu compromís amb l'escuderia d'Aspar

  • Aspar: «Per al Team Aspar és fonamental l'ajuda que ens presta la Diputació de València»
Presentació oficial de l'Aspar Team
27/03/2013

 

El president Alfonso Rus renovà ahir el suport de la Diputació de València a l'equip de motos que dirigix Aspar en l'acte de presentació mundial del l'escuderia Aspar Team per a esta temporada que es va celebrar en el Centre Cultural la Beneficència.

 

A l'acte també acudiren el diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, el diputat d'Economia i Hisenda, Máximo Caturla, i la diputada d'Educació, Oreto Segura, acompanyant en tot moment l'expilot valencià Jorge Martínez Aspar i tot el seu equip.  

 

Amb l'Aspar Team es desplaçaren tots els membres del seu equip i destacaren figures com Nico Terol o Aleix Espargaró.

 

El diputat de Joventut i Esport, Miguel Bailach, va destacar la coŀlaboració i el compromís que manté la Diputació amb l'equip valencià des del 2008. «Estem molt orgullosos de poder recolzar este equip valencià per dos motius: u, pel seu èxit esportiu, perquè té i ha tingut molts pilots valencians que estan sent bressol de molta gent que comença en este esport i acaben transformant-se en grans pilots;idos, per el que suposa per a nosaltres poder portar la nostra marca turística València, Terra i Mar per tot el món, que la gent sàpia d'on és l’equip, on estem nosaltres i que tinguen un interés a vindre a vore'ns, no té preu».

 

El director de l'escuderia valenciana, Jorge Martínez Aspar, transmeté la seua enorme iŀlusió en este nou projecte. «L'equip és enorme, tenim sis pilots en el mundial i la veritat és que vull agrair a la Diputació l'ajuda que ens faciliten, perquè és fonamental. Gràcies a això podem tindre el millor material i els millors pilots per a intentar guanyar este mundial 2013. Desitge que els resultats esportius ens acompanyen i que ens isca tot com volem, que no és altra cosa que guanyar». 

 

Amb les piles carregades per al mundial

El pilot de Bocairent Nico Terol confia que enguany hi haurà una bona temporada per a Aspar. «Hem rodat molt ràpid durant tot l'hivern tant a València com a Xerés, amb la qual cosa l'objectiu serà anar carrera a carrera i traure’n el màxim profit, però estic segur que lluitarem en cada carrera per estar entre els cinc primers i esperem lluitar bàsicament per molts podis i victòria» —comentava el pilot de moto 2.

 

Per la seua banda, el pilot de la categoria GP Aleix Espargaró destacava la qualitat humana del seu director Aspar. «Este any passat, la veritat és que m'estava jugant el títol amb Randy, i en la carrera d'Holanda anava molt bé, anava vuité, però se'm trencà la moto, i la veritat és que em va caure el món a terra, perquè costava molt lluitar amb un pilot com Randy. Vaig perdre molts punts, però Jorge sempre va estar ací. Em digué que no em preocupara, que açò era llarg i que estava fent un bon treball, i que et diga açò una persona com Jorge la veritat és que ajuda molt» —assegurava Espargaró.

Declaracions de Miguel Bailach
Declaracions de Miguel Bailach
Declaracions de Jorge Martínez Aspar
Declaracions de Jorge Martínez Aspar
Declaracions de Nico Terol
Declaracions de Nico Terol
Declaracions d'Aleix Espargaró
Declaracions d'Aleix Espargaró
Declaracions de Jordi Torres
Declaracions de Jordi Torres
Alfonso Rus renova el seu compromís amb l'escuderia d'Aspar
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet