Versió per a imprimir

Algemesí estalviarà més de mig milió a l’any en la factura de la llum amb el nou enllumenat públic

  • La Diputació aporta 215.000 euros per a completar l’enllumenat LED a través d’un conveni firmat pel president Rus i l’alcalde Vicente Ramón García
  • El primer edil assegura que l’estalvi s’invertix en crear ocupació i servicis socials, i ha permés abaixar impostos com l’IBI
Firma del conveni
24/06/2014

L’Ajuntament d’Algemesí ampliarà la instaŀlació del nou enllumenat públic amb llums LED amb ajuda de la Diputació de València. L’alcalde, Vicente Ramón García Mont, i el president, Alfonso Rus, han firmat un conveni de coŀlaboració que suposarà una inversió de 215.000 euros.

 

Vicente Ramón García ha explicat que esta important inversió en eficiència energètica permetrà a l’Ajuntament ampliar l’estalvi en la factura pública de la llum i reduir les emissions de CO2. «Només amb el 30% de peretes eficients instaŀlades, ja hem aconseguit estalviar 160.000 euros a l’any i havem absorbit a més la pujada de la quota d’Iberdrola de més del 300%», ha comentat l’alcalde.

 

La instaŀlació completa de l’enllumenat públic amb llums LED a Algemesí finalitzarà el 2015 i permetrà un estalvi estimat que podrà superar el mig milió d’euros.

 

Despesa pública controlada

García Mont va remarcar que Algemesí ha gastat en l’últim any 870.000 euros en iŀluminació i manteniment d’edificis. «Tenint en compte que hi ha alguna mercantil gran que ella sola ha gastat milió i mig d’euros en electricitat, l’Ajuntament està al 50% de despesa d’un empresa donant subministrament a tota una ciutat i als seus polígons, poliesportius, estadi i edificis públics», va reflexionar l’alcalde.

Declaracions de l'alcalde d'Algemesí
Declaracions de l'alcalde d'Algemesí
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet