Versió per a imprimir

Alginet demana ajuda a la Diputació per a les fugues d’aigua

  • El vicepresident provincial Juan José Medina rep l’alcalde Jesús Boluda
Medina es reunix amb l'alcalde d'Alginet
18/05/2013

 

Medina, diputat de Cooperació Municipal, ha rebut esta setmana l’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, en la Diputació de València, per a intentar solucionar diversos problemes del municipi.

 

Boluda ha volgut comentar al també vicepresident de la corporació provincial els problemes que té la població amb el polígon sud i amb els entrades i eixides del poble, i li ha demanat ajuda per a solucionar-los.

 

El primer edil ha insistit en les fugues d’aigua que patix la xarxa del municipi, ja que «ens queda una quartapart del poble per a solucionar este tema i ens agradaria comentar-li el problema al vicepresident, per a veure si ens pot ajudar a solucionar-ho» ha explicat Boluda.

 

Segons l’alcalde, «per a evitar les fugues d’aigua hauríem d’alçar els carrers i arreglar les canonades de l’aigua potable, perquè d’ací estem perdent un 70% i un 80% d’aigua potable».

 

Boluda ha manifestat el seu agraïment a la Diputació i al president, Alfonso Rus, per l’ajuda rebuda en la casa de la música, que ha passat a un grau professional.

 

Alcalde d'Alginet
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet