Versió per a imprimir

Almoines il·lumina els edificis públics amb peretes de baix consum

  • La Diputació de València finança la substitució de punts de llum per llums led, més eficients, per mitjà d'un acord que ha subscrit Alfonso Rus amb el primer edil
  • J. Antonio Olaso, alcalde: «Amb esta segona fase il·luminarem l'ajuntament, la biblioteca i el col•legi públic»
Durant la firma del conveni amb l'alcalde d'Almoines
13/06/2014

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha firmat un acord de col·laboració amb l'alcalde d'Almoines, José Antonio Olaso, per mitjà del qual la corporació provincial subvenciona amb 60.000 euros la segona fase de substitució de l'enllumenat púbic municipal.

Concretament, «pretenem il·luminar la casa consistorial, la biblioteca, el col·legi i els altres edificis públics d'Almoines», ha apuntat el primer edil.

En este sentit, ha informat que el municipi ja va dur a terme una primera fase del projecte, amb la qual es va estalviar un total de 13.000 euros anuals, un 30% en la factura de la llum. «Estem millorant tot el tema de la il·luminació i hem reduït, considerablement, les emissions de CO2».

Finalment, Olaso ha informat que les obres s'executaran pròximament i ha agraït a la corporació provincial la seua «col·laboració fonamental»amb els pobles xicotets.

Declaracions de l'alcalde
Declaracions de l'alcalde
Vídeo de la firma del conveni amb Almoines
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet