Versió per a imprimir

Aprodis presenta els seus projectes a la diputada Mora

  • L'associació valenciana amb seu a Quart de Poblet atén discapacitats de la comarca de l'Horta
La diputada reunida amb membres d'Aprodis
23/04/2013

 

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, s'ha reunit este matí amb membres de l'Associació de Pro Ajuda al Discapacitat (Aprodis) per a abordar assumptes relacionats amb les activitats de caràcter social que realitzen des d'esta societat sense ànim de lucre.

 

Aprodis s'encarrega de persones amb edats compreses entre els 6 i els 65 anys, actualment, amb algun tipus de discapacitat. Amb la seua seu a Quart de Poblet, ja està integrat per més de 45 socis, que es distribuïxen per la comarca de l'Horta. Esta associació du a terme diferents activitats participatives entre les quals es pot destacar el teatre, la música o les excursions a l'aire lliure.

 

«L'ajuda de la Diputació és indispensable. Sabem que estem en crisi i no podem demanar molt, però la veritat és que sempre s'han portat molt bé amb nosaltres. L'ajuda que ens facilita Amparo Mora és fonamental», ha explicat la presidenta de l'associació Fina Serrano Navarro.

 

Durant la reunió la diputada ha escoltat molt atenta les noves propostes que li han anat presentant i ha destacat l'enorme treball que realitzen els integrants de l'associació en benefici dels discapacitats.

Declaracions Serrano
Declaracions Serrano
Aprodis presenta els seus projectes a la diputada Mora
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet