Versió per a imprimir

Bellús recupera la seua ermita del Crist

La diputada Carlota Navarro amb l'alcaldessa de Bellús, el bisbe auxiliar de Val
16/09/2012

 

La vicepresidenta tercera de la Diputació de València i diputada de l’Àrea d’Administració General, Carlota Navarro, i l’alcaldessa de Bellús, Susana Navarro, han inaugurat este migdia les obres de restauració de l’ermita del Crist de la Bona Mort del municipi, subvencionades per la institució provincial amb 21.700 euros mitjançant el Pla de Patrimoni Immoble per a Edificis Històricoartístics.

«La Diputació invertix en la millora dels municipis en molts àmbits però també en el seu patrimoni per a recuperar-lo, tornar-li el seu esplendor i que tant els seus veïns com els seus futurs ciutadans puguen continuar gaudint-ne, com ha fet amb esta ermita del segle XVIII» —ha destacat la diputada.

Carlota Navarro ha garantit a més una nova ajuda de la Diputació al municipi mitjançant el nou pla provincial per a finalitzar el procés de rehabilitació del temple amb la restauració del retaule, l’entrada i la pintura de l’immoble.

«Estos edificis formen part de la idiosincràsia dels seus pobles, igual com les festes patronals, com les que hui celebra Bellús, i un poble deu conservar les seues senyes d’identitat» —ha afegit.
L’acte s’ha celebrat després de l’eucaristia oficiada pel bisbe auxiliar de València, Enrique Benavent, en honor del Crist de la Bona Mort en l’església parroquial de Santa Anna, patrons ambdós de la localitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet