Versió per a imprimir

Benagéber senyalitza la 'Terra de bisons' amb la col·laboració del Patronat de Turisme

Imagen
19/10/2015

L'Ajuntament de Benagéber millora la senyalització i els recursos didàctics i educatius del parc natural de Valdeserrillas amb la col·laboració del Patronat de Turisme València, Terra i Mar.


La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcalde de Benagéber, Rafael Darijo, han signat recentment el conveni d’inversions.
L’alcalde, Rafael Darijo, ha agraït l’ajuda de la Diputació i ha destacat la importància del projecte mediambiental «Valdeserrillas, terra de bisons», una iniciativa que ofereix visites guiades per a aprendre i comprendre el medi ambient i que permet observar el bisó europeu.


«Aquesta iniciativa ha despertat un gran interés entre els visitants i cada cap de setmana organitza visites guiades per a donar a conéixer el bisó europeu, recórrer senderes o fer un viatge amb vaixell solar per l’embassament i per les gorges del riu Túria», ha afegit el responsable municipal.


La senyalització de la zona millorarà la infraestructura de Valdeserrillas d’una manera planificada i respectant el medi ambient.
 

Declaracions alcalde
Declaracions alcalde
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet