Versió per a imprimir

Catarroja comença l'any amb més ajudes en benestar social

  • La diputada de Benestar Social provincial, Amparo Mora, ha mostrat la satisfacció que li causa veure que els ajuntaments estan bolcant-se al costat dels seus veïns en estos moments
La regidora de Benestar Social, la diputada i l'alcaldessa de Catarroja
08/01/2013

 

Els veïns de Catarroja podran sol·licitar en breu en el seu ajuntament el xec bàsic que l'alcaldessa, Soledad Ramón, ha presentat este matí a la diputada provincial de Benestar Social, Amparo Mora.

 

La demanda d'emergència social en este municipi fa que les ajudes ja existents s'hagen incrementat amb el bo bàsic que serà especialment per a gastar en alimentació en establiments de Catarroja i que no exclou de sol·licitar les altres ajudes de caràcter social de què ja disposa el consistori.

 

D'altra banda, Soledad Ramón i la regidora de l'àrea, Sandra Alonso, han explicat que s'han estructurat per grups de convivència als sol·licitants perquè esta partida es destine amb absoluta prioritat a les llars on no hi ha cap ingrés.

 

La primera edil de Catarrosa també li ha comentat a Amparo Mora que posaran en marxa un xec de treball ja que segons Ramón «per a mi el més important és que la gent tinga treball i les seues necessitats bàsiques cobertes i treballaré les 24 hores del dia en això».

 

Amparo Moraha manifestat que és una satisfacció veure que els ajuntaments estan bolcant-se al costat dels seus veïns en estos moments i que des de la Diputació s'ha apostat per recolzar als ajuntaments al màxim perquè estos facen arribar als ciutadans totes les iniciatives i ajudes que contribuïsquen a millorar esta situació.

Declaracions de Soledad Ramón
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet