Versió per a imprimir

Chulilla inclou els ponts penjants en la seua ruta mediambiental

  • La Diputació de València ha renovat les rutes turístiques creades per a recolzar els onze municipis afectats pels incendis del 2012
  • Silvestre, alcalde de Chulilla: «Més de mil cinc-centes persones es van acostar al nostre municipi l’any passat»
Imatge de Chulilla
31/05/2014

L’Ajuntament de Chulilla oferix visites guiades per a associacions i escolars als seus principals atractius turístics, gràcies al programa de «Rutes turístiques mediambientals», que ha posat en marxa la Diputació de València per a dinamitzar l’economia dels pobles de l’interior afectats per l’incendi del 2012.

Els grups visitaran el nucli urbà de Chulilla, passejaran a cavall pels voltants de la localitat, recorreran la senda de los Calderones i visitaran els ponts penjants. A més a més, els visitants degustaran la gastronomia típica de la localitat dels Serrans.

La ruta, que inclou els trasllats, les visites guiades i el dinar, té un preu de 12 € per persona per als grups i de 8 € per persona per als escolars. Els interessats a fer la ruta hauran de sol·licitar-ho a l’Ajuntament de Chulilla.

L’alcalde de Chulilla, Enrique Silvestre, ha valorat positivament el programa de la Diputació de València «per a reactivar l’economia dels municipis més afectats pels incendis de l’estiu del 2012. En el nostre cas ha dinamitzat el sector servicis de la nostra població».

«Chulilla va ser un dels municipis més visitats l’any passat. Van ser més de mil cinc-centes persones les que es van acostar al nostre municipi gràcies a este pla», ha destacat Silvestre.

D’altra banda, el regidor de Turisme de Chulilla, Polo, hi ha assenyalat que «enguany hem inclòs en el programa de la ruta una visita, per als més aventurers, als ponts penjants del paratge natural de los Calderones».

Visita a Chulilla:

Excursió per a grups:

- Arribada a Chulilla i esmorzar
- Visita pel nucli urbà o visita als ponts penjants de los Calderones – Dinar - Passeig a cavall pels voltants del municipi - Tornada

Excursió per a escolars:

- Arribada a Chulilla i esmorzar
- Visita pel nucli urbà - Taller mediambiental amb plantació de deu arbres per col·legi a la vega del riu Túria – Dinar - Tornada

Onze rutes turístiques mediambientals

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha posat en marxa la segona edició del programa Rutes Turístiques Mediambientals, per a dinamitzar l’economia dels municipis més afectats pels incendis de l’estiu del 2012.

Les rutes, que es faran entre els mesos de juny i novembre del 2014, visitaran Alcublas, Chulilla, Gestalgar, Bugarra, Andilla, Sot de Chera, Cortes de Pallars, Dos Aguas, Macastre, Yátova i Llombai.

Els itineraris inclouen visites guiades als seus monuments, paratges naturals, rutes, esmorzar, visita de conscienciació mediambiental a alguna zona afectada pels incendis, tallers i temps lliure per a passejar o fer compres.

Les excursions turisticoculturals inclouen també activitats mediambientals, a fi de conscienciar la ciutadania sobre els efectes devastadors dels incendis i la necessitat de cuidar i preservar el medi ambient

 

Declaracions alcalde de Chulilla, Silvestre
Declaracions alcalde de Chulilla, Silvestre
Declaracion regidor de Chulilla, Polo
Declaracion regidor de Chulilla, Polo
Declaracions alcalde de Chulilla, Silvestre
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet