Versió per a imprimir

Chulilla recupera els camins rurals danyats pels incendis

  • Rus firma un conveni de coŀlaboració amb l’alcalde del municipi dels Serrans per a la millora de la infraestructura viària
  • Enrique Silvestre: «És una inversió directa i eficaç que millorarà les comunicacions en la població de cara a futurs incendis»
Rus amb l'alcalde de Chulilla
17/01/2013

 

La Diputació de València recuperarà els camins rurals, forestals i agrícoles de Chulilla que es van veure afectats pels incendis d’este estiu a fi de millorar la infraestructura viària en el municipi i les comunicacions de cara a futurs sinistres.  

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha firmat un conveni de coŀlaboració per un valor de 50.000 euros amb el responsable municipal, Enrique Silvestre, per a finançar la rehabilitació de les vies rurals del municipi, un projecte que, segons explica l’alcalde, «és molt beneficiós per als veïns ja que gran part de la població es dedica a l’agricultura».

 

La corporació provincial ha formalitzat així el compromís adquirit pel seu màxim responsable el passat mes de novembre en la seua visita a la comarca dels Serrans, on es concentren gran part de les localitats més afectades pels importants incendis forestals i les pluges torrencials del 2012.

 

La restauració de l’actual xarxa de camins, que actualment es troba «molt danyada», és una inversió «directa i eficaç» que, segons paraules de l’alcalde, «millorarà les comunicacions en la població de cara a futurs incendis». El primer edil també considera que és necessari «paŀliar els danys tan ràpidament com siga possibl», ja que «este tipus de catàstrofes són molt comunes en les zones rurals» i, per això, «cal destinar esta subvenció a projectes amb resultats ràpids i directes».

 

«Rus es va comprometre amb els alcaldes i ha tingut una reacció immediata», ha declarat l’alcalde.

 

«Una glopada d’aire fresc»

 

Per a Silvestre, la firma d’este conveni per un import total de 50.000 euros és «una glopada d’aire fresc». «La corporació provincial ha mostrat una gran sensibilitat amb els municipis de la comarca dels Serrans que s’han vist afectats per les catàstrofes d’este estiu i ha tingut una reacció immediata», ha assenyalat el responsable municipal, qui també ha destacat la «magnífica labor» que van realitzar els bombers del Consorci Provincial i les brigades d’Imelsa, «que encara es troben a Chulilla netejant camins i podant arbres danyats», afig.

Declaracions de l'alcalde.
Declaracions de l'alcalde.
Imatges
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet