Versió per a imprimir

Cullera destina el Pla d'Inversions Sostenibles de la nova Diputació a reformar infraestructures

  • L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha soŀlicitat al president Jorge Rodríguez una major coŀlaboració i implicació de la institució amb el municipi
Jorge Rodríguez junto a alcalde Cullera, Jordi Mayor.JPG
13/09/2015

El president de la nova Diputació, Jorge Rodríguez, ha rebut l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, en una reunió en què el primer edil ha volgut afermar la coŀlaboració entre les dos administracions i impulsar una relació millor en aquesta nova etapa.

 

En aquesta primera presa de contacte, l'alcalde ha soŀlicitat al president Rodríguez que «hi haja una major coŀlaboració i implicació de la Diputació en el manteniment de les principals infraestructures turístiques».

 

Així mateix, el primer edil ha volgut saber quines serien les expectatives de treball del govern de la institució, ja que «la Diputació pot fer un esforç major de coŀlaboració i ajuda amb tot el que té a vore amb les inversions en obres per als municipis».

 

Respecte al Pla d'Inversions Sostenibles que ha posat en marxa el govern de la nova Diputació, Major ha declarat que «aquest pla ens pot ajudar a millorar i reformar molts llocs del municipi que necessiten inversió».

Declaracions de Mayor
Declaracions de Mayor
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet