Versió per a imprimir

Divalterra mobilitza un centenar de brigadistes per a pal·liar els efectes de les inundacions

  • Des de l'inici del temporal s'han comptabilitzat 24 serveis d'emergència, destinats en la seua majoria a retirar aigua de baixos i carrers
Imagen
09/11/2020

Les brigades forestals de la Diputació de València han registrat fins a este dilluns, dia en què es continua treballant en Alzira, un total de 24 mobilitzacions a conseqüència de les pluges torrencials dels últims dies.

 

Els municipis de Sueca i Alzira han sigut els que més serveis han registrat, amb cinc i quatre mobilitzacions respectivament. Així mateix, les brigades de Divalterra han treballat a Algemesí, Almussafes, Benifaió, Canet d'en Berenguer, Guadassuar i la Pobla Llarga.

 

Els efectius mobilitzats pertanyen a les brigades d'Anna, Barx, Benigànim, Cheste, Estubeny, la Font d'en Carròs, Llutxent, Marines, Moixent, Sellent, Serra, Sumacàrcer, Tous, València I, València II, València III i Xeresa.

 

S'han centrat en el buidatge d'aigua en baixos i carrers, encara que també s'han dut a terme treballs per habilitar passos, eliminació de vegetació i neteja de carrers i vials, entre altres. Per a esta mena de tasques, la plantilla de brigadistes compta amb Equips de Protecció Individual (EPI) específics.

 

Divalterra disposa de 45 motobombes amb una potència que permet l'extracció de fins a 45.000 litres d'aigua per hora. Esta maquinària es distribuix per tot el territori de la província, i també al taller central de l'empresa de la Diputació. 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet