Versió per a imprimir

Domeño disposa d’un nou vehicle municipal gràcies al Pla Renove de la Diputació de València

  • Pepe Ruiz: «aprofundirem en les ajudes als pobles més menuts, ja que són els que tenen menys recursos i necessiten més suport»
  • El vehicle cedit per la Diputació és un turisme destinat a serveis municipals
DSC03849 sin matricula.jpg
26/08/2015

El diputat responsable de l’àrea d’Administració General de la Diputació de València, Pepe Ruiz, ha entregat al tinent alcalde de Domeño, Benjamín Montes, un nou vehicle per a ús municipal dins del Pla Renove que té el parc mòbil de la institució provincial.

 

En l’entrega, el diputat ha volgut destacar que «amb aquesta cessió es compleixen dos objectius, ajudar els municipis xicotets que més ho necessiten i donar continuïtat a aquest pla que atorga vehicles de la mateixa flota de la Diputació».

 

«Aprofundirem, com va dir el president en el seu discurs d’investidura, a atorgar ajudes als pobles més menuts, ja que són els que tenen menys recursos i necessiten més suport» ha conclòs Ruiz.

 

En aquest sentit, el tinent alcalde de Domeño, Benjamín Montes, ha mostrat el seu agraïment al Govern de la Diputació i ha explicat que «Domeño es beneficiarà d’aquest vehicle municipal, ja que teníem altres cotxes de treball però necessitàvem un turisme amb aquestes característiques per a serveis oficials».

 

Finalment, Montes ha afegit que «Domeño és un poble de 750 habitants, els recursos són pocs, i gràcies a les ajudes de la Diputació podem funcionar. Per això esperem que en aquesta nova etapa les ajudes es repartisquen gradualment i amb preferència als pobles menuts».

Ruiz
Ruiz
Montes
Montes
Domeño disposa d’un nou vehicle municipal gràcies al Pla Renove de la Diputació de València
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet