Versió per a imprimir

Dûrga i Frida posen el colofó a un Sona la Dipu completament renovat i amb major diversitat de gèneres

  • La diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, afirma que s'ha culminat la transició cap a un concurs on la prioritat la tenen els grups musicals a més de la promoció de la música en valencià
  • 2.500 persones es van reunir el dissabte a Picassent per a gaudir d'aquesta multitudinària presentació, els dos premiats van rebre una placa commemorativa i on el reconegut duo Amaral va tancar la nit omplint l'escenari amb una posada en escena espectacular
  • Quique Borrás, director musical del Sona la Dipu, ressalta la professionalització que ha portat una organització impecable del certamen
Imagen
11/09/2017

Sona la Dipu 2017 tanca una etapa amb molt èxit. El dissabte, 2.500 persones es van reunir a Picassent per a veure el directe de Dûrga i Frida com a guanyadors del Sona la Dipu d'enguany, a més de l'actuació del duo Amaral que va posar la guinda al pastís d'una nit plena d'emocions.

 

La festa de presentació, que obria les seues portes a les 20:00h, va arrancar amb l'actuació del rap amb banda de Frida. El grup valencià va pujar a l'escenari cap a les 22:00h amb els seus temes, a més d'una força i qualitat que va fer vibrar a tots els assistents: "tal vegada puguem arribar a un públic nou, la resposta de la gent ha sigut molt bona", comentava un dels integrants del grup de rap valencià després de pujar a l'escenari. Més tard, al voltant de les 22:35h, va anar el torn de Dûrga. El trio de post-rock va demostrar molta intensitat i sensibilitat en les seues melodies, fent que la seua actuació sorprenguera a tots els assistents, "ha sigut un plaure tocar davant de tanta gent, és impactant tocar en un escenari tan gran amb un equip tan professional i tot gràcies a Sona la Dipu", explicava un dels integrants de la formació de post- rock, Dûrga, després del seu pas per l'escenari.

Amb els seus directes, ambdues formacions es converteixen en una mostra de l'evolució del certamen, una nova Sona la Dipu, renovada i amb major diversitat de gèneres, després de diverses edicions marcades per l'estil musical Indie.

 

Per la seua banda, la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, va fer lliurament del premi als dos grups vencedors, que consisteix en l'enregistrament d'un CD o vinil amb els seus temes i a més, optar a la participació a festivals de renom internacional, també va fer lliurament d'una placa commemorativa (un disc d'or simbòlic).

Així mateix, la titular de Joventut, Esports i Igualtat, va ressaltar que: "s'ha culminat la transició cap a un concurs on la prioritat la tenen els grups musicals a més de la promoció de la música en valencià i de valencians i valencianes", a més va apuntar que “el més important és que hem aconseguit fer arribar la música a totes les poblacions de la província de València que així ho han sol·licitat".

 

Després del lliurament de premis, va anar el torn del reconegut duo Amaral, que van omplir l'escenari amb una posada en escena espectacular i va posar la guinda del pastís a una nit plena d'emocions. El duo va presentar les cançons del seu últim LP "Nocturnal" a més de repassar alguns dels seus temes clàssics.

Per la seua banda, Quique Borrás, director musical del Sona la Dipu, es mostra satisfet i ressalta la professionalització que ha portat al fet que una organització impecable del concurs.

 

A pesar que el certamen ja ha seleccionat les bandes guanyadores del 2017, Sona la Dipu continuarà en actiu com a plataforma de promoció i difusió de totes les bandes emergents valencianes que han participat -o s'han presentat com a candidats- al concurs a aquesta i altres edicions. Així, s'anirà informant de totes les actuacions i accions mitjançant les xarxes socials del programa així com en el seu web www.sonaladipu.es

Dûrga i Frida posen el colofó a un Sona la Dipu completament renovat i amb major diversitat de gèneres
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet