Versió per a imprimir

El Consorci de Bombers ret homenatge a 66 jubilats

  • Durant l’acte s’ha fet lliurament d’una insígnia en reconeixement al seu treball i a tota una vida dedicada al servei
Imagen
16/12/2016

El Consorci Provincial de Bombers de València ha rendit homenatge aquest matí a 66 bombers que s’han jubilat en els últims anys. L’acte ha tingut lloc al Centre Cultural La Beneficència de València i en el mateix han participat el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, José María Ángel, la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, el president del Consorci de Bombers, Josep Bort i el gerent Josep Ballester, per a recolçar als bombers jubilats.

 

L’inspector en cap d’aquesta institució, José Miguel Basset, ha donat la benvinguda als seus companys i posteriorment han intervingut la resta d’autoritats, agraint el seu treball i tota una vida de dedicació al Consorci de Bombers de València.

 

Durant l’acte, els homenatjats han pujat un a un a l’escenari i se’ls ha lliurat una insígnia en reconeixement a la seua tasca com a bombers. També s’ha projectat un vídeo amb imatges de serveis de l’època, amb el qual s’han emocionat especialment. Després de l’acte oficial s’han unit tots per a fer-se la tradicional foto de grup i, en finalitzar la trobada, s’ha servit un vi d’honor a tots els assistents i els seus familiars.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet