Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme edita la guia de butxaca de la província

  • Esta publicació oferix una informació pràctica de les catorze comarques de la província i de l’oferta turística provincial en valencià, castellà i anglés
  • València, Terra i Mar també ha editat un fullet turístic de Torres Torres
17/06/2012

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar ha editat la guia de butxaca de la província de València amb l’objectiu d’oferir una informació resumida i pràctica de l’oferta turística d’esta.

Esta publicació, editada en anglés, valencià i castellà, es dividix en dues parts. D’una banda, la guia oferix una introducció amb un mapa d’ubicació de la província i una informació turística general de les catorze comarques de la província. D’una altra, compta amb una informació pràctica de les platges, els parcs naturals de l’Albufera, les Gorges del Cabriol, la Marjal de Pego-Oliva, la Puebla de San Miguel, Chera-Sot de Chera, el Túria, la serra de Mariola i la serra Calderona.

La guia dedica un espai als esports (esports aquàtics, ports esportius, circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo i camps de golf), a la gastronomia típica de la província i a les festes, com són les Falles, els Moros i Cristians i la Tomatina de Buñol.

En el fullet es pot trobar informació relativa a les comunicacions i una relació de les Tourist-Info de la província de València, oficina on es pot sol·licitar esta guia.

Esta guia va dirigida fonamentalment als turistes nacionals i internacionals que visiten la ciutat de València o altres destinacions de la província.

Guia de Torres Torres. Banys àrabs.

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar també ha editat la publicació turística de Torres Torres. Banys àrabs.

Esta guia arreplega una àmplia informació del principal atractiu turístic de Torres Torres, els banys àrabs. A més, el fullet oferix informació sobre el patrimoni històric, la gastronomia típica, les comunicacions i una informació pràctica de restauració i d’allotjament de la localitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet