Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme impulsa el turisme de l’Alt Túria

  • La Diputació de València coŀlabora amb la Mancomunitat de l’Alto Turia en les despeses de funcionament de l’Oficina de Turisme de Tuéjar
El diputat de Turisme, Sanjuán, i el president de la Mancomunitat de l'Alto Turi
15/06/2013

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar coŀlabora amb la Mancomunitat de l’Alto Turia en el manteniment i funcionament de l’Oficina de Turisme instaŀlada a Tuéjar.

 

A més, el Patronat recolza les activitats de promoció, foment i desenvolupament del turisme d’interior dels municipis que formen part de la Mancomunitat de l’Alto Turia: Benagéber, Chelva, Tuéjar, Titaguas i Aras de los Olmos.

 

El diputat de Turisme, Sanjuán, hi ha destacat que «un any més, la Diputació de València coŀlabora amb esta mancomunitat amb l’objectiu de potenciar el turisme de la zona i impulsar alhora el desenvolupament econòmic de la comarca a través de la promoció que es fa a l’oficina de turisme de l’Alt Túria».

 

D’una altra banda, el president de la Mancomunitat de l’Alto Turia, Ramiro Rivera, ha assenyalat que «sense l’ajuda del Patronat Provincial de Turisme no seria possible continuar la important labor que du a terme l’Oficina de Turisme en la promoció turística dels municipis que integren la nostra mancomunitat i la comarca, i gràcies a esta ajuda es mantenen els llocs de treball de les dos persones que promocionen la nostra oferta turística».

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i el president de la Mancomunitat de l’Alto Turia, Ramiro Rivera, firmaren el 13 de juny passat el conveni de coŀlaboració.

Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Rivera
Declaracions de Rivera
El Patronat Provincial de Turisme impulsa el turisme de l'Alt Túria
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet