Versió per a imprimir

El Patronat Provincial de Turisme patrocina el Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional

  • El certamen se celebrarà en 11 municipis durant el mes d'agost
Firma de conveni
11/07/2012

 

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocinarà el Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional, que se celebrarà durant el mes d'agost en 11 municipis de la província de València i està organitzat per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana.

Els municipis de Xàtiva, Cullera, Alfara del Patriarca, Beniarjó, Barx, Quartell, el Perelló, Ayora, Benifaió, Llombai i València acolliran actuacions musicals procedents de Rússia, Usbekistan, Brasil i Senegal.
Sanjuán ha destacat que «des del Patronat Provincial de Turisme patrocinemeste festival perquè és una manera de promocionar i fer conéixer la música i els balls tradicions d'altres cultures en els nostres municipis i, així mateix, promocionar els nostres pobles entre els participants d'altres països». D'una altra banda, el president de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, Manuel Camarasa, ha assenyalat que «la tretzena edició del festival és possible gràcies al patrocini de la Diputació de València, que sempre treballa braç a braç amb els municipis de la província.Este festival permetrà donar a conéixer la nostra oferta turística a persones d'altres països que fan d'ambaixadors al nostre país». A més, el Patronat Provincial de Turisme col·laborarà en la promoció del certamen a través del seu portal, www.valenciaterraimar.org, i a través dels seus distints perfils en les xarxes socials.
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i el president de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, Manuel Camarasa, firmaren ahir, 10 de juliol, el conveni de col·laboració per al patrocini del festival.

Declaracions de president de la Federació de Folklore, Manuel Camarasa
Declaracions de president de la Federació de Folklore, Manuel Camarasa
Declaracions de Sanjuán
Declaracions de Sanjuán
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet