Versió per a imprimir

El Ple de la Diputació aprova la constitució de les brigades forestals per al 2013

  • L’Àrea de Medi Ambient disposarà de 102 brigades forestals amb 510 efectius
  • El Servici de Prevenció i Extinció d’incendis disposarà d’una partida de 12,6 milions d’euros per a l’any entrant
18/12/2012

 

El Ple de la Diputació de València ha aprovat la constitució de les brigades forestals de la corporació per a l’exercici 2013, que estan formades per un total de 510 efectius repartits en 102 agrupaments.

 

El centenar de brigades organitzades estarà compost per cinc integrants en cada una i actuaran en tota la província per a desenvolupar tasques de defensa i conservació del patrimoni forestal.

 

El Servici de Prevenció i Extinció d’incendis funcionarà el pròxim exercici amb una partida de 12.634.428 euros, dels quals 11.355.258 euros es destinaran a les brigades forestals, cosa que augmenta un 10% la partida assignada el 2012 a esta secció.

 

Les activitats que duen a terme les brigades forestals van destinades a tasques de prevenció i minimització del risc d’incendis. També presten suport en casos d’emergència, reduïxen el nombre i la superfície d’incendis forestals i lluita contra l’amenaça de desertització.

 

A més, les brigades fan tasques de regulació hidrològica, restauració de la coberta vegetal i promoció socioeconòmica de les zones rurals amb poca indústria i baix nivell de renda.  

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet