Versió per a imprimir

El president de la Diputació de València rep al de Girona en acte institucional

  • Toni Gaspar i Miquel Noguer aborden assumptes d'interés comú com el Corredor Mediterrani i a continuació visiten l'empresa que el grup carni gironí Cañigueral té a Cheste
Imagen
31/01/2019

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha rebut aquest dijous al president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, en la seu de la corporació provincial en Plaça Manises. Gaspar i Noguer han intercanviat impressions sobre diferents assumptes que afecten les institucions que presideixen, en una trobada en què també han estat presents la diputada valenciana de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i el de Carreteres, Pablo Seguí.

 

Entre els temes que han abordat tots dos presidents destaca el projecte del Corredor Mediterrani, una infraestructura molt necessària per als interessos i el futur de les dues províncies i les autonomies en les quals s'emmarquen, tant Catalunya com la Comunitat Valenciana.

 

Acompanyat pel president de la Diputació de València i els diputats provincials, Miquel Noguer ha visitat la institució i ha signat en el Llibre d'Honor, en el Saló de Plens de la corporació valenciana. Toni Gaspar ha agraït al president de la Diputació de Girona la visita, així com “el bon tarannà i la predisposició perquè totes dues institucions puguen fer coses en comú”.

 

Per la seua part, Miquel Noguer s'ha mostrat molt satisfet amb la rebuda i ha destacat la possibilitat que “s'establisquen sinergies per al futur dels nostres territoris”. Els responsables de les diputacions de València i Girona s'han emplaçat, durant la visita d'aquest dijous, a una futura trobada en terres gironines.

 

Després de la recepció en la Diputació, Noguer ha visitat, acompanyat per Toni Gaspar i l'alcalde de Cheste, José Morell, la planta que el grup carni gironí Cañigueral té en aquest municipi valencià, en què ha invertit 30 milions d'euros en els últims tres anys.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet