Versió per a imprimir

El regne màgic d'Oz arriba a l'Escalante

  • El teatre de la Diputació de València presenta el pròxim diumenge Dorothy i els seus amics en el primer Cicle de Companyies Valencianes 2013
Espectacle 'El mago de Oz'
08/01/2013

 

El Centre Teatral Escalante acull a partir del 13 de gener el primer dels cinc espectacles que s'inclouen en el Cicle de Companyies Valencianes 2013.

A partir de les 18 h, el teatre de la institució provincial obrirà les portes per a acollir l'espectacle El mago de Oz, en què la menuda Dorothy recorrerà el món màgic amb l'Home de Llanda, l'Espantall i el Lleó Covard.

La companyia de dansa valenciana Ananda Dansa presenta esta peça musical contemporània dirigida a un públic major de cinc anys. Es tracta d’una producció pròpia del Centre Teatral Escalante, que adapta el clàssic conte de L. Frank Baum i el convertix en una peça visual sense deixar de banda la trama de la història tantes vegades versionada en teatres i peŀlícules.

L'espectacle, que es va crear el 1999, ha aconseguit nombrosos reconeixements en el món de la dansa, a més de diversos premis per la seua composició musical i interpretació teatral.

Després d'esta primera sessió, El mago de Oz tornarà a exhibir-se en l'Escalante el pròxim 20 de gener, així com altres espectacles infantils que es programaran durant els caps de setmana en el teatre fins al mes de març.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet