Versió per a imprimir

Els alumnes del Centre Ocupacional de La Misericòrdia exposen els seus treballs de fi de curs

  • La diputada de Benestar Social i Sanitat, Amparo Mora, visita la mostra de les obres dels 50 usuaris del servici dependent de la Diputació de València.
Exposición Centro Ocupacional foto_Abulaila (3).jpg
15/06/2015

La diputada de Benestar Social i Sanitat, Amparo Mora, ha visitat este matí l'exposició dels treballs dels 50 usuaris del Centre Ocupacional de la Misericòrdia, dependent de la Diputació de València.

 

Enguany s'han presentat les tasques de tots els alumnes en els tallers d'informàtica o aplicació cognitiva, el programa per a explorar la música clàssica, de l'aula d'alfabetització funcional i habilitats socials i del taller de ceràmica.

 

La diputada, que ha compartit el matí amb els alumnes, els seus pares i els professors i monitors, ha recorregut l'exposició junt amb el director del centre, Antonio Muñoz.

 

Els alumnes, que han rebut la responsable de Benestar Social i Sanitat amb mostres d'afecte i cançons, han exposat, entre altres, objectes de ceràmica, quadros, cabassos, coixins, mocadors, quaderns i bosses per a la compra.

 

La diputada s'ha dirigit als alumnes i ha assegurat que «vos vull molt a tots, m'heu ensenyat moltíssim durant tots estos anys, teniu un gran equip, els millors professors i un director que intenten que aprengueu a fer nous treballs cada dia.

L'important és que continueu treballant en equip», ha recalcat la responsable de Benestar Social i Sanitat.

 

D'altra banda, s'ha referit també als pares i la resta de familiars dels alumnes i ha assegurat que «han treballat diàriament perquè totes les persones que conviuen ací tinguen tot el que és necessari».

 

Integració social i laboral

Per la seua banda, el director del centre ha informat que el principal objectiu dels diferents tallers que s'impartixen en el centre és «la integració social i laboral de les distintes persones, segons les necessitats especials».

 

Igualment, ha mencionat que a nivell social, «les activitats són molt eficients ja que incidixen directament en l'autoestima de qui les executen».

Segons explica Muñoz, el centre disposa de quatre tallers de referència des d'on s'orienten els usuaris a distints tipus d'activitats per a completar les seues necessitats, ja siguen conceptuals, socials o pràctiques.

 

«Tenim tallers d'informàtica o aplicació cognitiva, el programa de música clàssica, que s'impartix per segon any en col·laboració amb el Digital Concert Hall de l'Orquestra Filharmònica de Berlín, a més d'una aula d'alfabetització funcional i un taller de ceràmica», hi ha apuntat.

 

Declaracions d'Amparo Mora.
Declaracions d'Amparo Mora.
Declaracions d'Antonio Muñoz.
Declaracions d'Antonio Muñoz.
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet