Versió per a imprimir

Els cursos de la Diputació han instruït 3.000 formadors per als ajuntaments

  • Remedios Avia, diputada de Personal i Formació: «S'han complit tots els objectius d'enguany. Havem aconseguit fer molt amb menys recursos.»
  • Mónica Deza, vicepresidenta d'Innovació de McCann: «S’ha de donar un missatge d'optimisme i positivitat a tots els empleats en estos temps difícils.»
Amparo Mora i Mónica Deza en el Saló Alfons el Magnànim, a la Beneficència
12/12/2012

 

La diputada de Personal i Formació de la Diputació de València, Remedios Avia, ha clausurat este matí el Pla Agrupat de Formació Contínua en la Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència, el qual ha tingut una nodrida assistència de coŀlaboradors, professors, alumnes, alcaldes i regidors de la província.

 

La conferència de clausura ha sigut a càrrec de Mónica Deza, experta en comunicació, innovació i creativitat, vicepresidenta de McCann Worldgroup, una de les empreses capdavanteres en comunicació, per a impartir la conferència «Factor F. Una visión 3D de la sociedad del siglo XXI: ciencia, comunicación i personas».

 

Deza ha volgut donar un missatge de positivitat i optimisme als treballadors en estos temps difícils i ha comentat que «els quatre pilars bàsics per a millorar els resultats de qualsevol institució pública són el talent dels treballadors, la innovació, la comunicació i la globalitat».

 

Deza ha posat l'accent en la importància transcendental de les xarxes socials, que en este moment és necessari tenir en compte a l'hora de fer qualsevol innovació. «La Comunitat Valenciana té molt de talent i estan realitzant-se importants projectes innovadors d'abast internacional» —ha dit la conferenciant.

 

Clausura de la diputada Remedios Avia

 

La diputada de Personal, Remedios Avia, ha clausurat l'acte agraint a tots els assistents i a les centrals sindicals el suport rebut per a desenvolupar el Pla Agrupat de Formació Contínua que, a pesar de les dificultats del moment actual, ha tingut uns resultats molt positius.

 

«S'han complit tots els objectius proposats per a enguany i hem aconseguit fer molt amb menys recursos» —ha manifestat la diputada. També ha explicat que «s'han adherit 282 entitats locals als nostres cursos; a més havem cursat 14.000 peticions de participació i havem instruït 3.000 persones com a formadors».

 

En este sentit, Remedios Avia ha destacat que «enguany hem hagut d'inventar i innovar molt per a seguir mantenint la qualitat de la formació que s'ha proporcionat fins a ara, i a més hem estat capaços d'emprendre projectes nous».

 

La Diputadade Personal ha manifestat el seu convenciment de l'important paper que juga la formació dels empleats públics en la millora dels servicis que es presten als ciutadans i ha manifestat el seu compromís a seguir millorant este servei tan essencial per a les entitats locals.

Remedios Avia
Remedios Avia
Mónica Deza
Mónica Deza
Jornada de clausura del Pla de Formació Contínua de la Diputació de València
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet