Versió per a imprimir

Els majors agraïxen el suport a la labor social de la Diputació

  • Joaquín Martínez, president de CIMA, expressa l'agraïment del col•lectiu que representa el treball social liderat pel president Rus i la diputada Mora
Alfonso Rus amb la diputada Amparo Mora i el president de CIMA, Joaquín Martínez
03/11/2013

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, van rebre el president de la Federació d'Associacions de Ciutadans Majors de la Comunitat Valenciana (CIMA), Joaquín Martínez.

 

«Venim a agrair a Alfonso Rus i a Amparo Mora l'excel·lent treball i l'encomiable labor social de la Diputació de València desplegada amb les persones majors», va manifestar Joaquín Martínez.

 

Segons el màxim representant de CIMA, la Diputació de València «sempre està al nostre costat, ha organitzat viatges socials, esdeveniments culturals i lúdics com "Els majors ballen", i volem oferir-li la nostra col·laboració».

 

En este sentit, Joaquín Martínez va brindar la participació dels cors i les bandes de les associacions de jubilats i pensionistes, de manera totalment desinteressada, en els esdeveniments de la Diputació en què puguen tindre cabuda.

 

«Tenim molta qualitat, com demostrem recentment en el Festival de Cors i Bandes que celebrem en el Palau de la Música de València i al qual vam tindre l'honor que assistira la diputada i vicepresidenta Amparo Mora, qui també va exercir de jurat en el primer certamen de relats curts que es va organitzar», va comentar Martínez.


  

Declaracions de Juaquín Martínez
Declaracions de Juaquín Martínez
Vídeo reunió CIMA
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet