Versió per a imprimir

Els majors de Chelva, el Palomar, Bèlgida i Carrícola visiten la Diputació

  • El president en funcions, Juan José Medina, i la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, reben els veïns dels Serrans i la Vall d´Albaida en la sala de plens
  • Els veïns han recorregut el MuVIM i la Beneficència on se'ls ha servit un dinar de germandat i han vist un espectacle musical
Chelva
24/06/2015

Prop de cent vint veïns de Chelva, el Palomar, Bèlgida i Carrícola han participat este matí en el programa «Sona València per als majors», que organitza la Diputació de València.


En primer lloc els ha rebut el president en funcions, Juan José Medina, i la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, que els han donat la benvinguda i els han invitat a fer una visita pels palaus Scala i Batlia, on està la seu de la institució provincial en la plaça de Manises de València.


Junt amb els veïns d'estos municipis han estat l'alcalde de Bèlgida, Diego Ibáñez, el primer edil del Palomar, Jordi Vila, i els presidents de les associacions de jubilats dels seus municipis, Milagros Calatayud i Juan Albert, respectivament. Per part de Chelva, ha assistit com a cap de la delegació el president dels jubilats, Domingo Jarillo.


Juan José Medina, que ha sigut felicitat per la seua onomàstica amb un afectuós aplaudiment, ha comentat el seu arrelament en la comarca dels Serrans, al mateix temps que ha valorat la gastronomia, el paisatge i la gent que fan d'esta comarca un lloc especial en la província.


El president en funcions ha dit que d'ací no res prendrà possessió la nova corporació i que l'actual govern provincial deixa més de tres-cents milions en els bancs perquè la Diputació puga continuar col·laborant amb els municipis com a «ajuntament d'ajuntaments».


Amparo Mora ha agraït als dos alcaldes presents que hagen deixat les seues obligacions de despatx per a acompanyar els seus veïns en un dia que és important per a les persones majors que tant mereixen estos moments de respir.


Amparo Mora els ha manifestat que la finalitat del Sona València per als majors és que coneguen un poc més la corporació provincial i les seues seus. A més, ha explicat els programes provincials que porta avant la institució en matèria de Benestar Social, com la teleassistència, els viatges de turisme social i els servicis socials generals, per als que cada any s'han incrementat els pressupostos any rere any.


La jornada ha continuat amb el trasllat del grup de majors de Gandia al MuVIM i La Beneficència, on han acabat amb un dinar de germandat i un espectacle musical.

 

Jordi Vila
Jordi Vila
Diego Ibáñez
Diego Ibáñez
Domingo Jarillo
Domingo Jarillo
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet