Versió per a imprimir

Els xiquets de l’Escolania feliciten el Nadal a la Diputació de València

  • El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha donat la benvinguda al cor infantil valencià
  • Rus: «Els polítics hem de lluitar per a eixir de la crisi»
La corporació provincial amb els xiquets cantors de l'Escolania
20/12/2012

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha rebut este matí en la corporació provincial els xiquets cantors de l’Escolania de la Mare de Déu dels Desemparats, que han felicitat a tota la corporació provincial cantant nadales.

 

El pati del Palau de la Scala de la institució provincial ha sigut l’escenari triat perquè els components de la coral —dirigits per Luis Garrido i acompanyats pel rector de la Basílica, Juan Bautista Antón— posaren en escena un repertori nadalenc complet.

 

Després de la representació, el responsable provincial ha felicitat l’Escolania per la seua actuació: «És una satisfacció tindre-vos ací cada any a la casa de tots», va comentar Rus, qui també va declarar que «es tracta d’un any marcat per la crisi, que ja sembla una cosa normal i no hauria de ser així». «Els polítics hem de treballar de valent per a canviar la situació», va finalitzar Rus.

 

L’acte ha comptat també amb la presència del vicepresident de la institució provincial, Juan José Medina, i dels diputats provincials Amparo Mora, Carlota Navarro, Vicente Ibor, Máximo Caturla, Remedios Avia, Miguel Bailach, Rafael Pérez, Oreto Segura, Carmen Jávega, José Manuel Orengo, Concha Andrés, Raúl Pardós, Emili Gregori i Bartolomé Nofuentes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet