Versió per a imprimir

Enguix lliura les auditories ambientals als alcaldes de Real de Gandia, Xeresa i Algar de Palància

  • El document de Medi Ambient actua com a guia per als ajuntaments i proporciona solucions per als problemes del municipi
El diputat Salvador Enguix amb els representants dels ajuntaments
13/03/2013

 

El diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, s'ha reunit este matí amb l'alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis, l'alcaldessa de Real de Gandia, Vanessa Martínez, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Algar de Palància, José Cataluña. El motiu ha sigut el lliurament de les auditories ambientals que els ajuntaments d'estes localitats havien soŀlicitat.

 

Per la seua banda, l'alcalde de Xeresa ha destacat que «era un document necessari, que ens ajuda a saber guiar-nos pels problemes mediambientals que apareixen en la nostra localitat i com solucionar-los. Una bona planificació i una conscienciació ciutadana són qüestions especificades en este document, que passem directament a practicar en el seu ús integral».

 

L’alcaldessa de Real de Gandia, Vanessa Martínez, ha explicat detalladament els punts de la seua auditoria, que «consistix en un document que fa una anàlisi integral i un estudi socioeconòmic de tot el municipi i ens informa sobre la situació actual. A continuació fa les funcions de guia i et marca com evolucionar cap a un desenvoluopament sostenible».

 

I finalment, el regidor de Cultura d'Algar de Palància, José Cataluña, ha destacat que estes auditories seran bones perquè el poble tinga més reconeixement entre la gent i el puguen visitar més. «Volem que esta auditoria siga una base perquè Algar siga més conegut a nivell turístic».

Declaracions de Cataluña
Declaracions de Cataluña
Declaracions de Martínez
Declaracions de Martínez
Declaracions de Ferrandis
Declaracions de Ferrandis
Enguix lliura les auditories ambientals als alcaldes de Real de Gandia, Xeresa i Algar de Palància
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet