Versió per a imprimir

Este dissabte 14 tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis Alfons Roig d’arts visuals

  • L'edició d'enguany entrega un premi al millor projecte artístic i un altre que reconeix la millor trajectòria artística
Imagen
13/11/2020

A proposta de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, i amb la col•laboració de l’ajuntament de Llutxent, este dissabte a la nit tindrà lloc, al monestir de Corpus Christi de Llutxent, l’acte de lliurament dels premis d’Arts Visuals Alfons Roig. 

 

Una convocatòria que enguany té una doble modalitat. Per un costat, i mitjançant la fórmula de concurs, es decidirà quin serà el premi al millor projecte artístic, que podrà ser realitzat i presentat al llarg de 2021. La convocatòria d’enguany ha arreplegat fins a 22 projectes a concurs.

 

Per un altre costat, i a proposta d’un jurat d’especialistes, es lliurarà el premi a la trajectòria artística. El jurat de l’edició 2020 ha estat format per reconeguts professionals de l’art modern i contemporani: Manuel Borja-Villel, director Museo Reina Sofía, Madrid; Ferran Barenblit, MACBA de Barcelona; Nekane Aramburu, Es Baluard de Palma de Mallorca; Vicent Todolí, ex director de l’IVAM i de la Tate Modern; Elena Juncosa, directora Fundació Mas Miró.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet