Versió per a imprimir

Faura i Alzira visiten la Diputació amb Sona València per als Majors

  • Alfonso Rus: «Volem que els nostres majors coneguen el patrimoni de la Diputació, visiten els seus edificis i s'obliden de les seues preocupacions»
  • Més d'un centenar de veïns ha disfrutat d'un dia de festa a València amb un recorregut pel MuVIM i la Beneficència
23/10/2014

Alzira i Faura han participat hui en la tercera edició de Sona València per als Majors en una jornada que ha començat en els palaus dels Scala i la Batlia amb l’objectiu de passar un dia de festa amb la Diputació de València.

 

Els majors dels municipis de la Ribera i el Camp de Morvedre han arribat este matí a la institució provincial per a visitar el patrimoni que conté, on han sigut rebuts pel president, Alfonso Rus, les diputades de Benestar Social i Educació, Amparo Mora i Oreto Segura, i el diputat provincial, Raúl Pardos.

 

Rus ha assenyalat que el programa arriba enguany a la tercera edició «perquè hem vist que funciona de manera eficaç, explica que és la institució, com funciona i quines són les seues propietats».

 

«Volem que els nostres majors coneguen el patrimoni de la Diputació i s’obliden de les seues preocupacions amb esta jornada festiva en què visiten el MuVIM i el Centre Cultural la Beneficència, on assistiran a un espectacle de música i balls tradicionals», ha explicat el responsable provincial.

 

Intercanvi d’experiències

La jornada s’ha iniciat en la seu de la Diputació amb el recorregut pels dos palaus. Posteriorment, els majors han visitat el MuVIM, on han vist de prop l’exposició «Amb moto», i els museus d’Etnologia i Prehistòria del Centre Cultural la Beneficència. Per a finalitzar, hi ha hagut un dinar de germandat i han assistit a un espectacle de balls valencians.

 

La diputada provincial, Amparo Mora, ha comentat que «des de la Diputació seguim compromesos amb la labor que duen a terme les persones majors amb els seus familiars, per la qual cosa és imprescindible comptar amb este tipus de programes socials».

 

Sona València per als Majors és un projecte que dóna participació a tots i cada un dels majors de la província i possibilita que coneguen com és la Diputació que, al cap i a la fi, és la casa de tots els valencians», ha dit Mora.

 

Toni Gaspar, diputat provincial i alcalde de Faura, ha rebut també la comitiva del seu municipi en la Diputació. «Gràcies a este tipus d’iniciatives, els majors poden intercanviar experiències amb veïns d’altres municipis», ha comentat Gaspar, qui ha indicat  «l’estreta relació que hi ha entre la Diputació i el municipi de Faura».

 

Elena Bastidas, alcaldessa d’Alzira, també ha agraït a la Diputació l’organització d’estes visites. «No és la primera vegada que participem en este sensacional programa de la corporació provincial que permet conéixer com és de meravellosa esta seu». Així mateix, Bastides ha insistit en «el compromís depositat pel president Rus en el nostre municipi».

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet