Versió per a imprimir

Gestalgar millora la instaŀlació de boques d’aigua per a emergències

  • Rus firma un conveni de coŀlaboració amb l’alcalde del municipi dels Serrans per a millorar el subministrament d’aigua
  • Raúl Pardos: «La idea és millorar el subministrament d’aigua per a evitar més danys agrícoles, recuperar el medi ambient i posar en producció les parceŀles agràries afectades»
22/01/2013

 

La Diputació de València millorarà la instaŀlació de boques d’aigua per a emergències de Gestalgar «perquè, en cas d’incendi, els camions puguen manejar-se amb facilitat», tal com ha explicat l’alcalde i diputat provincial, Raúl Pardos.

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha firmat un conveni de coŀlaboració per un valor de 50.000 euros amb el responsable municipal per a millorar el sistema de subministrament d’aigua de la localitat dels Serrans. 

 

La corporació provincial ha formalitzat així el compromís adquirit pel seu màxim responsable el passat mes de novembre en la seua visita a la comarca dels Serrans, on es concentren gran part de les localitats més afectades pels importants incendis forestals i les pluges torrencials del 2012.

 

«En l’actualitat només disposem d’un dispositiu d’estes característiques, que està situat en el nucli urbà i és molt difícil el seu accés», ha explicat Pardos, qui ha informat que «s’instaŀlaran dos noves boques d’emergència en l’entorn del riu perquè els camions puguen maniobrar amb facilitat».

 

L’incendi arrasà un terç del terme municipal, explica l’alcalde, i la idea és «millorar el subministrament d’aigua per a evitar més danys agrícoles, recuperar el medi ambient i posar en producció les parceŀles agràries afectades».

  

Finalment, Pardos ha exalçat la labor que ha realitzat la Diputació de València per a restablir els servicis afectats a través del Consorci de Bombers, les brigades forestals d’Imelsa i les ajudes d’emergència.

Declaracions de Pardos
Declaracions de Pardos
Firma
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet