Versió per a imprimir

Isabel García: “Feminitzar significa que les dones ens puguem incorporar en igualtat de condicions al mercat de treball”

  • La diputada de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports assisteix a la inauguració del II International BPW Spain Connecting Plus en el Palau de Congressos de València
  • La iniciativa està organitzada per la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain, que treballa per a fomentar la solidaritat i l’apoderament professional de les dones empresàries
Imagen
01/12/2016

“Si existira paritat en l'àmbit empresarial i laboral el PIB augmentaria en un 26% en els pròxims deu anys”, segons ha afirmat la diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, durant la seua participació en la inauguració del II International BPW Spain Connecting Plus (IC+), que se celebra en el Palau de Congressos de València els dies 1 i 2 de desembre. Aquesta iniciativa ha sigut organitzada per la Federació d'Empresàries i Professionals BPW Spain, que treballa per a fomentar la solidaritat i l'apoderament professional de les Empresàries i Professionals.

 

“Hi ha molts que volen feminitzar la vida pública i política, però feminitzar no significa que les dones hàgem de fer tot allò que vam aprendre de les nostres mares; feminitzar significa que ens incorporem en igualtat de condicions al mercat de treball, a la política i al món real”, ha assenyalat Isabel García, qui ha oferit dades com que més del 90% de les dones participen en treballs no remunerats, dedicant dues hores més que els homes al treball en la llar. “Allò important de les polítiques públiques és ajudar a les dones al fet que no tinguen solament el paper de cuidadores i puguem treballar en igualtat de condicions amb els homes”, ha afegit.

 

A l'acte d'inauguració han assistit, a més de la diputada de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Esports de la Diputació de València, Mario Garcés, secretari d'Estat de Serveis Socials i Igualtat; el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Moragues; Rafael Climent, conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Mª José Mainar, presidenta de BPW Spain; i Eva Blasco, presidenta d’Evap/BPW València. Una cita en la qual s'ha reunit a ponents de prestigi internacional, entre ells, l'assessor econòmic d'Obama, Alan Krueger; l'experta en intel·ligència artificial, Nuria Oliver; o Saskia Sassen, Premie Príncep d'Astúries en Ciències Socials.

 

BPW Internacional s'ha convertit en una de les xarxes de major influència internacional d'empresàries i professionals, i està present en els cinc continents. BPW té condició consultiva amb el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides i condició de participant en el Consell d'Europa. Els seus membres inclouen dones empresàries, professionals, líders influents, executives i joves emprenedores en més de 100 països. Aquesta segona edició del IC+, que s'organitza per primera vegada a València, s'ha centrat en l'anàlisi del nou ordre global, comprenent els desafiaments als quals s'enfronten les empreses en ple segle XXI, com l'economia digital, la revolució de les dades, i els recents avanços científics.

 

*Disponibles imatges de vídeo en FTP Diputació de Valencia

La diputada Isabel García en la inauguració del II International BPW Spain Connecting Plus
La diputada Isabel García en la inauguració del II International BPW Spain Connecting Plus
La diputada Isabel García en la inauguració del II International BPW Spain Connecting Plus
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet