Versió per a imprimir

Ivan Martí destaca la importància de la tecnologia i la innovació en la millora de la qualitat de vida de les persones

  • El diputat de Modernització participa en l’obertura de les Jornades Nacionals de Robòtica, on es presenten 40 projectes R+D estatals i altres nou internacionals amb l'objecte de mostrar l'estat de la investigació i desenvolupament en el camp de la robòtica per part dels grups de recerca més significatius
Imagen
08/06/2017

El diputat de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica, Ivan Martí, ha intervingut en l’acte d’obertura de les Jornades Nacionals de Robòtica, que organitza el Comité Espanyol d’Automàtica (CEA) a la Ciutat Politècnica de la Innovació del Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València, on ha incidit en la importància de «conèixer els avanços de la tecnologia i la innovació al servei de la millora de la qualitat de vida de les persones».

 

Ivan Martí ha volgut mostrar «el suport de la Diputació de València a unes jornades que representen una magnífica oportunitat per tal de comprovar els avanços realitzats en l’àmbit tecnològic i de la innovació per millorar la nostra vida quotidiana». El responsable de l’Àrea de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica ha destacat que entre els projectes estatals i europeus que es donaran a conèixer durant el transcurs d’aquest simposi «es troben avanços que afavoriran la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i les condicions de vida existents a als nostres municipis i ciutats», ha remarcat Ivan Martí.

 

El diputat s’ha referit així a la transcendència d’aquesta trobada que pretén recuperar les tradicionals jornades de la comunitat robòtica, les quals durant anys es varen celebrar a diferents localitzacions de la geografia espanyola.

 

El seu contingut s'orienta a l'exposició de 40 projectes R+D estatals i altres nou internacionals, amb l'objecte de mostrar l'estat de la investigació i el desenvolupament en el camp de la robòtica per part dels grups de recerca més significatius. Aquestes exposicions s'organitzen en un total de huit sessions paral·leles per als projectes estatals i tres orientades a projectes europeus.

 

Es compta també amb tres xerrades plenàries de ponents de prestigi, com Cecilia Laschi, Alberto Vale i Darius Burschka, i una sessió orientada a les oportunitats de finançament en què el CDTI pot donar suport als investigadors.

 

També es contemplen presentacions d'empreses de robòtica, demostracions de robots col·laboratius industrials i una competició virtual de drons.

 

Finalment s'inclou una visita a una empresa referent a nivell europeu en el camp de la robòtica de serveis, Robotnik.

 

El CEA, a través del seu Grup Temàtic de Robòtica (GTRob), obri aquestes jornades a tota la comunitat robòtica estatal, a les associacions, plataformes, empreses, grups i personal investigador. La robòtica, que actualment s’ha transformat en un àmbit interdisciplinari, necessita de l’aportació de totes i cadascuna de les tecnologies sense exclusió.

 

Les jornades persegueixen seguir el format de presentació de resultats de projectes estatals i internacionals i representar un fòrum de discussió en el marc del qual debatre noves idees i propostes.

 

* MATERIAL DE VÍDEO DISPONIBLE EN EL FTP DE LA DIPUTACIÓ.

Ivan Martí, diputat de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica.
Ivan Martí, diputat de Modernització i Desenvolupament de l’Administració Electrònica.
Ivan Martí a les Jornades Nacionals de Robòtica
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet