Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez es compromet a estudiar un patrocini cuatrienal per al C.A. València Terra i Mar

  • El club d'atletisme impulsat i patrocinat per la Diputació de València compta amb una escola de més de 900 xiquets i els equips que competeixen en l'elit mundial d'aquesta disciplina
El President de la Diputació amb Rafael Blanquer i les esportistes
14/08/2015

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha rebut al director del Club d'Atletisme València Terra i Mar, Rafael Blanquer, i a dues de les atletes del club, abans de partir el diumenge cap a Pequín, per a participar amb la Selecció espanyola en el mundial d'atletisme.

 

Durant la reunió, Rafa Blanquer ha plantejat al president de l'a Diputació la necessitat de donar major estabilitat econòmica al club mitjançant la signatura d'un conveni de patrocine a quatre anys.

 

El president de la Diputació ha anunciat que “estem compromesos amb l'esport de base i d'elit i en el cas del València Terra i Mar anem a estudiar la proposta que m'ha presentat el director del Terra i Mar per als pròxims quatre anys”.

 

Blanquer li ha explicat Jorge Rodríguez que aquest club d'atletisme compta amb una escola de més de 900 xiquets i els equips que competeixen en l'elit mundial d'aquesta disciplina.

 

Rodríguez ha posat l'accent en el paper esportiu i social que desenvolupa aquest club dins de l'atletisme valencià, per la qual cosa “és necessari cercar les fórmules administratives i econòmiques que permeten donar tranquil·litat tant als atletes com a les famílies que inscriuen als seus fills en el club”.

 

Les pistes del Terra i Mar situades en el llit del Turia, enfront del complex esportiu de la Petxina de València, s'omplen cada dia de nombrosos grups de xiquets des de 5 anys fins als atletes professionals per als seus entrenaments.

 

Un dels aspectes més destacats d'aquest club és la seua pedrera i per açò s'ha manifestat el president dela Diputació a favor d'impulsar una ajuda continuada a aquest club de prestigiosa formació i pel ranquing medallero acumulat.

 

També han assistit a la trobada celebrada en la Diputació de València dues de les atletes del club que viatgen al mundial de Pequín, Josefin Onyia i Dovila Dzindzatetaite -Medalla d'Or en l'europeu Junior Sub-23- , i la canterana Fátima Diame, que el passat mes de juliol es va alçar amb la medalla de bronze en l'europeu junior, que es va iniciar a l'atletisme en el Tera i Mar amb amb prou faenes 10 anys i s'ha convertit en un dels seus màxims valors.

Blanquer
Blanquer
Reunió del President de la Diputació amb Rafa Blanquer i les atletes
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet