Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez: “La Diputació col·laborarà amb l’Ajuntament perquè Andilla tinga garantida l’aigua durant tot l’any”

  • El municipi té problemes de subministrament, especialment a l'estiu, quan la població de la localitat passa de 100 a 3.000 habitants
Imagen
05/05/2017

La Diputació de València ajudarà a Andilla a solucionar els seus problemes de proveïment d'aigua. En una reunió mantinguda en la seu de la Corporació provincial entre el president, Jorge Rodríguez, i l'alcaldessa del municipi, Consuelo Alfonso, el representant de la institució s'ha compromès a estudiar el problema i ajudar a la localitat en la cerca d'una solució perquè la localitat tinga garantit el subministrament d'aigua potable durant tot l'any.

 

“Es tracta d'una qüestió que afecta de manera determinant als veïns del municipi, per la qual cosa la Diputació estudiarà vies de col·laboració perquè els veïns d'Andilla puguen tenir aigua”, ha assenyalat Jorge Rodríguez. Per la seua banda, l'alcaldessa Consuelo Alfonso ha indicat la necessitat de proveir de dipòsits al municipi, de manera que “es puguen regular els volums d'aigua per a donar subministrament, perquè la localitat creix molt en l'època estival”.

 

Andilla està formada per quatre nuclis urbans, incloent els llogarets de La Pobleta, Osset i Artag. Compta amb al voltant de 100 habitants, xifra que a l'estiu arriba als 3.000 veïns, un augment de població que dificulta que el subministrament d'aigua arribe a tots els racons del municipi. La solució que es planteja és la millora i construcció de dipòsits, així com un anellat complet de tota la xarxa de distribució per a millorar la regulació de la xarxa i minimitzar les pèrdues, de manera que s'assegure el subministrament de qualitat a tota la població.

 

Davant aquesta situació, el president de la Diputació s'ha compromès a estudiar el cas i a assistir a Andilla en la mesura del possible perquè els veïns de la localitat puguen tenir aigua. “Estem molt agraïts de la resposta de la institució, perquè l'aigua potable és un ben necessari i imprescindible”, ha afegit l'alcaldessa.

L'alcaldessa d'Andilla, Consuelo Alfonso
L'alcaldessa d'Andilla, Consuelo Alfonso
Visita de l'alcaldessa d'Andilla, Consuelo Alfonso
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet