Versió per a imprimir

Jorge Rodríguez trasllada al president de la CEV el compromís de la Diputació per a activar l'ocupació local

  • Salvador Navarro: «La CEV i la Diputació tenen un camp d'actuació important desenvolupant actuacions en les comarques amb la participació de les nostres organitzacions territorials»
1.- Jorge Rodríguez con presidente de CEV foto_Abulaila (1).jpg
24/11/2015

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s'ha reunit amb el president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, en la seu de la institució provincial.


Jorge Rodríguez ha traslladat al president de la CEV l'interès de la nova Diputació per a activar l'ocupació i les economies locals mitjançant línies i programes estratègics, com el Pla d'Inversions Financerament Sostenibles, que ha destinat més de 72 milions d'euros a obres i actuacions municipals.


El president de la CEV ha valorat la reunió amb el president de la Diputació de València com molt positiva i ha declarat que existeix un àmbit ampli per a la coŀlaboració entre les dos institucions.


Navarro ha dit que «consolidar la recuperació de la nostra economia i l'ocupació exigeix la coŀlaboració i participació de tots: empresaris, sindicats i administracions públiques».


En aquest sentit, ha concretat, que en matèria d'ocupació i millora dels perfils professionals per a facilitar l'empleabilidad, «la CEV i la Diputació tenen un camp important d'actuació en la província de València desenvolupant actuacions concretes en les comarques amb la participació de les organitzacions territorials de la CEV»

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet