Versió per a imprimir

L’Associació de Malalts d’Alzheimer de València prepara la inauguració d’un centre a Moncada

  • La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha rebut este matí Juana García, presidenta de l’AFAV, qui li ha explicat l’excel•lent funcionament del centre de Benicalap
DSC06300.JPG
23/04/2014

La diputada Amparo Mora ha rebut este matí Juana García, presidenta de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de València (AFAV) qui li ha explicat la millora que han tingut els usuaris del centre de dia des del seu trasllat a l’edifici que disposen ara al barri  Benicalap (València).

 

A més de tindre lloc per a més persones, amb el bon temps ja poden eixir al jardí del centre i treballar a l’hort urbà que han creat allí.

 

Segons que ha comentat Juana García, qui estava acompanyada per la directiva Ana Morón: “el projecte més immediat és la inauguració d’un centre nou a Moncada”.

 

D’este centre de dia nou seguiran fent-se càrrec els treballadors socials i voluntaris dels malalts que “amb l’estimulació, l’atenció i l’afecte tenen la millor medicina”, segons que han comentat.

 

La diputada de Benestar Social s’ha compromés a ajudar l’AFAV en la mesura de les seues possibilitats ja que, com diu, “sé de primera mà com treballeu i és molt important que la vostra experiència i solidaritat arriben als malalts i a les famílies afectades per esta malaltia”.

 

Concert solidari

 

AFAV ha organitzat per al pròxim 9 de maig un concert solidari que se celebrarà a Moncada d’entrada gratuïta, encara que sí que han disposat una fila zero perquè es puguen fer donatius en un compte de La Caixa per a ajudar l’associació en els seus programes de respir familiar, ajuda domiciliària, etc.

 

Dia Mundial de l’Alzheimer

 

D’altra banda, Juana García ha avançat la invitació que rebrà Amparo Mora per als actes del Dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebraran el dilluns 22 de setembre, i per al qual s’ha previst dur a terme una campanya d’informació i conscienciació social sobre esta malaltia.

 

AFAV disposa de dades sobre l’alzheimer, les teràpies, cursos de formació, voluntariat, etc., que es poden veure en: www.afav.org

Juana García
Juana García
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet