Versió per a imprimir

L’Equador soŀlicita coŀlaborar amb la Diputació en programes esportius amb un component social

  • La diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, rep Pierina Correa, presidenta de la Federación Deportiva del Guayas
  • Les dos institucions estudiaran la possibilitat de participar en programes conjunts amb la idea de l'esport com a base per a una formació sòlida dels jóvens
Isabel García con hermana presidente Ecuador foto_Abulaila (2).jpg
19/05/2016

La Diputació de València i la Federación Deportiva del Guayas (l'Equador) estudiaran vies de coŀlaboració en matèria de programes esportius. Així ho han manifestat la diputada d'Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, i la presidenta de la Federación Deportiva del Guayas, Pierina Correa, que acumula una llarga trajectòria en el món de l'associacionisme equatorià, amb vista a defendre la formació dels jóvens de l’Equador i els interessos dels equatorians que acaben emigrant a altres països.


Durant la reunió en la Diputació de València, Pierina Correa ha valorat molt positivament la visita als organismes de l'àmbit esportiu de la província. La responsable de la Federació del Guayas ha destacat el component social dels programes amb què treballen a l’Equador i la seua intenció de coŀlaborar i interactuar amb institucions com la Diputació, que «dedica molts esforços a les polítiques inclusives».

 

En la mateixa línia s'ha expressat la diputada d'Esports, Isabel García, qui ha dit que en la Federació del Guayas «apliquen eixa transversalitat que usem ací quan parlem d'esport i igualtat». La diputada ha destacat el programa de suport a l'esport femení de l'ens que presideix Pierina Correa, a qui ha agraït «l'interès mostrat pel treball que fa la Diputació en matèria esportiva».

 

Correa ha explicat que el treball del seu coŀlectiu passa per formar xiquets i jóvens amb un codi ètic. «Preparem esportistes exceŀlents i éssers humans immillorables», ha afirmat la presidenta de la Federació del Guayas, qui ha expressat el desig que «l'esport ha de ser la base d'una formació sòlida».

 

Isabel García, per la seua banda, ha felicitat Pierina Correa, una dona lligada a l'esport durant tota la vida, per eixe component social dels programes del Guayas, i ha considerat que aquesta federació equatoriana i l'Àrea d'Esports de la Diputació de València «tenen molts punts en comú». La diputada no descarta acords entre els dos ens en matèria de formació esportiva, que és el que ara han d'estudiar els tècnics.

Isabel García rep Pierina Correa
Isabel García rep Pierina Correa
Isabel García rep Pierina Correa
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet