Versió per a imprimir

L’Escola de Tauromàquia de València triomfa a Utiel

  • Els jònecs de la Glorieta donaren bon joc i triomfs als sis alumnes que els torejaren en la correguda prèvia a la Fira de Juliol
El director de la escuela y los alumnos antes del paseíllo
25/06/2012

 

Utiel va celebrar Sant Joan dissabte passat amb una correguda de jònecs sense picadors i amb un cartell format pels alumnes de l'Escola de Tauromàquia de València i un alumne invitat de Castelló.


Organitzar-se eixa vesprada era difícil per al públic. La selecció espanyola de futbol jugava quarts de final de l'Eurocopa amb França i una hores abans farien l’entrada en comitiva torejadors de jònecs de la terra en la plaça de bous d'Utiel, que es va vestir amb les seues millors gales per a celebrar el festeig.

 

El diputat d'Assumptes Taurins, Isidro Prieto, i l'alcalde d'Utiel, José Luis Ramírez, van comprovar com s'omplia més de mitja plaça, a la qual la reina de les festes i les seues dames d'honor donaren un colorit afegit a la classe pràctica organitzada per l'escola de la Diputació de València.

 

Vora set orelles


Torejaren Francisco Damas, Cristian Climent, Jorge Expósito, Aitor Darío el Gallo, Robert Beltrán i l'alumne castellonenc Iván Jiménez.


Francisco Damas va ser l'únic que no tocà pèl perquè punxà amb l'estoc, però va tindre una notable actuació en què va deixar mostra de l'ofici.


El Gallo va tallar una orella amb un gran demanda de la segona i va mostrar la seua personalitat en l'arena amb un toreig d’estil clàssic i elegant que agrada al públic.


Cristian Climent va tallar una orella al més complicat dels jònecs de la Glorieta i acabà la seua faena amb una bona estocada.


Jorge Expósito va tindre una actuació molt esperançadora de cara a la correguda de jònecs en la Fira de Juliol. Entengué molt bé el jònec i li tragué tot el profit que es podia.


Robert Beltrán tallà una orella i, encara que va ser voltejat en diverses ocasions, mostrà una gran disposició i valentia.


A l'alumne invitat de l'escola de Castelló, Iván Jiménez, li tocà en sort el millor jònec de la vesprada, amb el qual pogué lluir-se i tallar una orella.

 

El director de l'escola, Manuel Carrión, ha expressat la satisfacció per la recepció del dissabte dels aficionats d'Utiel i, especialment, pels que s’hi traslladaren des de València, com és el cas dels membres d'ASAVAF, que organitzaren el viatge amb autobús per als seus socis.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet