Versió per a imprimir

La 15KM de Massamagrell reunix 5.000 atletes

  • L’ajuntament de l’Horta ha acollit este matí la presentació de la tercera prova del Circuit Diputació que se celebrarà el dissabte, a les 7 de la vesprada
  • La carrera de Massamagrell podrà seguir-se en directe a través de la web de la 15KM
Muñoz al costat de Bailach i Talero
08/05/2014

L’Ajuntament de Massamagrell ha  acollit este matí, en roda de premsa, la tretzena edició de la 15 KM Vila de Massamagrell, que s’inclou en el programa esportiu Circuit de Carreres de la Diputació.

 

En un acte celebrat en el saló de plens de la corporació provincial, l’alcalde de la localitat i diputat provincial de Joventut i Esports, Miguel Bailach, ha esmentat que «la carrera de Massamagrell compta amb la col·laboració de tots els veïns i associacions del municipi».

 

La presentació també ha comptat amb l’assistència del director de la carrera i president del Club d’Atletisme de Massamagrell, José Enrique Muñoz Acuña, i de la regidora d’Esports de l’ajuntament, Elisabeth Talero.

 

Amb un rècord d’atletes apuntats, la prova reunirà vora 5.000 corredors, dels quals 1.500 pertanyen al Circuit de Carreres de la corporació provincial, per la qual cosa, tal com ha comentat Bailach, «es tracta d’una prova molt important amb gent molt preparada».

 

Així mateix, la carrera també comptarà amb una Fira del Corredor, prevista per als dies 9 i 10, on els atletes podran col·laborar en l’estand de Cáritas i aportar els aliments que desitgen.

 

Per la seua banda, Muñoz ha informat que la prova presentarà diverses novetats, entre les quals destaca la gratuïtat en la inscripció local o la possibilitat de donar 10 euros per a l’associació del municipi.

 

«Per a l’ocasió, també comptarem amb 250 voluntaris, 20 policies locals i 40 membres de Protecció Civil, així com amb voluntaris de les associacions locals per als avituallaments».

 

Esta edició té també una variació en el recorregut, «ja que es desviarà el circuit per dins del poble i la volta pel polígon tindrà una distància menor», ha conclòs el director de la carrera.

 

Per a Talero, regidora d’Esports, «la carrera beneficiarà el municipi quant al turisme, ja que tot el poble s’hi ha involucrat molt»

 

Així mateix, la prova podrà seguir-se per streaming a través de la web de la carrera www.15km.es, amb la possibilitat de seguir-la en directe a través de l’ordinador o de qualsevol dispositiu mòbil.

 

Declaracions de Bailach
Declaracions de Bailach
Declaracions de José Enrique Muñoz Acuña
Declaracions de José Enrique Muñoz Acuña
Declaracions d'Elisabeth Talero
Declaracions d'Elisabeth Talero
Vídeo web de la presentació de la carrera a Massamagrell
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet