Versió per a imprimir

La Casa de la Música d'Alginet ja pot oferir estudis professionals en haver sigut ampliada amb ajuda de la Diputació

  • Rodríguez ha visitat aquesta localitat de La Ribera Alta en companyia de l'alcalde, José Vicente Alemany, amb qui ha recorregut les renovades instal·lacions musicals, amb climatització en la sala d'assajos
  • Entre 2016 i 2017 Alginet ha rebut 1.187.602 euros de la corporació provincial, pràcticament el doble del que va rebre entre 2014 i 2015. Per a enguany hi ha pressupostats altres 600.000 euros
Imagen
17/05/2018

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest dijous l'ampliació de la casa de la música d'Alginet, un punt de trobada social i cultural “imprescindible” per a aquesta localitat de la Ribera Alta. Rodríguez ha acudit a aquest espai acompanyat per la diputada Conxa García i l'alcalde del municipi, José Vicente Alemany, qui ha agraït les ajudes rebudes per part de la corporació provincial, que han servit per a completar aquesta ampliació i instal·lar climatització en la sala d'assajos, l'última de les actuacions realitzades amb una inversió de 41.400 euros.

 

“Amb aquesta inversió es culmina un projecte”, ha expressat Alemany, qui ha posat en valor la importància de “no solament consolidar contenidors culturals com aquest, sinó també omplir-los de contingut, un contingut que dóna vida al poble i que serveix per a millorar la formació musical dels nostres joves”, ha subratllat. I és que, gràcies a aquesta ajuda, la centenària Societat Artística Musical d'Alginet ja pot impartir els esperats estudis professionals de música.

 

El president de la Diputació, que durant la seua visita a Alginet també ha acudit al costat de l'alcalde al centre de dia del municipi, ha destacat la importància d'atendre a “eixes necessitats veïnals, eixes demandes de la ciutadania que tan bé coneixen els alcaldes i alcaldesses dels nostres municipis, i que en aquesta ocasió s'han materialitzat en una important aposta per la joventut i la cultura, dos dels factors que garanteixen el futur d'Alginet com a poble”.

 

 

Inversions a Alginet

 

Obres com l'ampliació i climatització de la casa de la música d'Alginet o la creació d'un ‘skate park’ amb 70.000 euros d'inversió provincial són solament dues de les actuacions que ha dut a terme la Diputació de València en aquest municipi de 13.186 habitants de la Ribera Alta. Des que va començar la legislatura, el govern local que ara dirigeix José Vicente Alemany ha rebut més d'un milió d'euros en ajudes procedents de fons de la corporació.

 

En total, entre els anys 2016 i 2017, Alginet va rebre 1.187.602 euros a través de la institució que presideix Jorge Rodríguez, una quantitat que pràcticament suposa haver duplicat els recursos, si es compara amb l'últim període de l'etapa anterior (658.424 euros entre 2014 i 2015). Entre les actuacions més destacades es troben les labors d'asfaltat de carrers i millora de l'accessibilitat en tot el municipi, on s'han invertit prop de mig milió d'euros, així com els prop de 100.000 euros que s'han emprat per a reformar la xarxa de sanejament i aigua potable.

 

A totes aquestes ajudes cal afegir les ja previstes per a 2018 i 2019, que en total rondaran els 600.000 euros, si se sumen les aportacions del Plà d’Ocupació per a majors de 55 anys, les ajudes pels danys provocats per pluges, el Pla de Camins i Vials, el Fondo de Cooperació Municipal i el SOM. Al marge d'aquests plans, també cal destacar els 463.000 euros invertits per l'àrea de carreteres per a millorar l'asfaltat de la CV-525 que connecta Algemesí, Guadassuar i Alginet.

Jorge Rodríguez visita la Casa de la Música d'Alginet
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet