Versió per a imprimir

La Diputació ajudarà a desenvolupar la Casa de la Senyoria d’Olocau i les seues col·leccions

  • El Ple votarà el projecte de col·laboració museística entre la corporació provincial i l’ajuntament per a inventariat, restauració i conservació
Comisión de Cultura presidida por la diputada Maria Jesús Puchalt.
10/07/2012

 

La comissió de Cultura de la Diputació de València ha aprovat este matí, amb el vot a favor de tots els grups polítics, la realització de tasques d'inventariat, conservació i restauració de les col·leccions museístiques de l'Ajuntament d'Olocau i també el desenvolupament de muntatges expositius i altres activitats de difusió dels objectes.

 

La corporació provincial portarà al Ple este projecte que permetrà que l'ajuntament recupere, conserve i difonga tots aquells béns i elements relacionats amb el patrimoni cultural local. Concretament, es desenvoluparà la Casa de la Senyoria i es preservaran les col·leccions etnogràfiques que conté l’immoble amb l’ajuda dels tècnics del Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València.

 

D’una altra banda, l’Ajuntament podrà cedir, de forma temporal i gratuïta, objectes del seu patrimoni etnogràfic a este espai museístic. L’acord tindrà vigència durant un any a partir de la data de la firma i es podrà prorrogar fins a un màxim de tres exercicis.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet