Versió per a imprimir

La Diputació ajudarà a Fuenterrobles a reparar els camins del terme municipal danyats per les pluges

  • La institució provincial cedirà dues màquines del servei de carreteres i assistirà econòmicament al municipi en l'adquisició dels materials necessaris per a la reparació de les vies
Imagen
22/05/2017

La Diputació de València ajudarà a Fuenterrobles a reparar els camins del terme municipal danyats per les pluges. L'alcaldessa del municipi, Estefanía Berlanga, s'ha reunit amb el president de la Corporació, Jorge Rodríguez, en la seu de la institució provincial per acostar la situació que viu la localitat com a conseqüència de les fortes precipitacions que l'àrea ha tingut en els últims mesos, deixant molt danyada la xarxa de camins.

 

“Veníem ja de pèrdues d'infraestructures agràries, que estaven molt desbaratades. Del 25% s'ha passat al 75% de camins impracticables amb perill fins i tot per a la integritat de les persones, perquè circulen tractors, veremadores i camions”, ha explicat l'alcaldessa de Fuenterrobles. En aquest sentit, l'ajuntament ha mostrat la seua disposició a iniciar els treballs de reparació, al que la Diputació s'ha compromès a cedir dues màquines del servei de carreteres per a la reparació dels camins.

 

Els vehicles que es posaran a la disposició de Fuenterrobles són un vehicle compactador i una moto anivelladora, que es trobaven fora de servei. Així mateix, una vegada s'hagen resolt les ajudes concedides per la Generalitat Valenciana al municipi, en funció de la quantia rebuda la Corporació assistirà a la localitat en l'adquisició dels materials necessaris per al condicionament de les vies afectades. “Amb aquesta ajuda solucionem la part més greu de la situació, per a deixar les infraestructures agràries com estaven”, ha afegit Estefanía Berlanga.

L'alcaldessa de Fuenterrobles, Estefanía Berlanga
L'alcaldessa de Fuenterrobles, Estefanía Berlanga
Reunió entre el president Jorge Rodríguez i l'alcaldessa de Fuenterrobles, Estefanía Berlanga
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet