Versió per a imprimir

La Diputació condiciona la zona del Bolot a Macastre

  • El diputat provincial Salvador Enguix firma un conveni amb l'alcaldessa de Macastre per a adequar una zona mediambiental del municipi
  • Casero, alcaldessa: «Amb l'ajuda de la corporació promocionarem el nostre poble amb un espai més bonic, més digne i més apropiat»
Firma del conveni
07/06/2014

La Diputacióde València condicionarà la zona d'entrada del Bolot a Macastre, tal com s'ha establit en el conveni que ha subscrit esta setmana el diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, amb l'alcaldessa de la localitat de Foia de Bunyol, María José Casero.

 

Després de la reunió, l'edil informà que «amb el finançament de la Diputació, s'actuarà en un dels espais més característics i que més ens definixen com a municipi».

 

En concret, «es restaurarà tota la zona d'entrada del passeig del Bolot, es rehabilitarà l'antic abeurador, es condicionarà la canalització de l'aigua i s'actuarà en tota la restauració paisatgística de la zona».

 

Per això, l'alcaldessa ha agraït a l'entitat provincial «per dignificar una de les zones naturals més boniques del municipi, que aportarà l'eficàcia de poder donar a conéixer un espai més bonic, més digne i més apropiat» —conclogué Casero.

Declaracions de l'alcaldessa
Declaracions de l'alcaldessa
Firma de conveni amb el municipi de Macastre
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet