Versió per a imprimir

La Diputació de València visita la seu de la Mancomunitat Camp de Túria

  • La diputada de mancomunitats i la vicepresidenta de la Diputació, Mª José Amigó, despatxen amb la presidenta de l'ens supramunicipal
Imagen
21/11/2019

La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut una visita molt especial. La diputada provincial, Dolors Gimeno, acompanyada per la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, s'han acostat fins a la seu de la Mancomunitat a Llíria per a conèixer de primera mà en quines línies de treball està desenvolupant la seua labor l'ens supramunicipal.

 

En paraules de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, que ha estat acompanyada de l'alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, i del alcalde de La Pobla de Vallbona, “és important que des de la Diputació coneguen la problemàtica de les mancomunitats i de les comarques”.

 

Com a presidenta de la Mancomunitat i com a alcaldessa i representant de molts alcaldes “demanem a la Diputació l'ajuda necessària per a poder fer realitat totes les nostres necessitats. Part d'esta ajuda ve donada per més consignació pressupostària i per la llibertat que eixes consignacions pressupostàries puguem escometre-les en allò que creguem nosaltres interessant i fonamental per al nostre desenvolupament”.

 

Per part seua, la diputada provincial de Mancomunitats, Dolors Gimeno, ha explicat que la visita de hui “representa seguir en la ronda de contactes que estem fent amb totes les mancomunitats. Per a conèixer quines necessitats tenen les mancomunitats i com podem ajudar-les”.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet