Versió per a imprimir

La Diputació dóna suport a Llombai amb 3.000 euros per a l’inventari de béns municipal

  • La diputada d’Assessorament Municipal, Conxa Garcia, assisteix a l’acte de tancament del projecte en el municipi de la Ribera Alta
Imagen
04/11/2016

La diputada d’Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha entregat a Llombai l’inventari de béns del municipi, un servei que ofereix l’Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València per assistir a totes aquelles localitats amb menor capacitat econòmica i de gestió.

 

La diputada provincial ha destacat la disponibilitat d’aquest servei per als municipis, així com el suport que ofereix en col·laboració amb els ajuntaments: “L’assistència que oferim, com l’inventari de béns, els plans generals, de modernitat, així com els catàlegs, són treballs que aquests ajuntaments no podrien fer sense l’assistència de la Diputació”.

 

Així mateix, Conxa Garcia ha expressat la seua satisfacció en què “les coses que es comencen s’acaben, donant un servei eficaç als ajuntaments”. Es tracta d’un projecte en el qual la Diputació de València ha invertit 3.000 euros i ha tingut una durada de quatre mesos.

 

Enguany ja han sigut contractades un total de 16 assistències d’ajuda tècnica i econòmica en municipis, un servei que ajuda els consistoris a tenir actualitzats els seus inventaris de béns, un document essencial per a la gestió i protecció dels béns municipals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet